Webdesign

Viktigheten av webdesign er større enn man tror. Et godt webdesign skal fremheve innholdet og kommunisere innholdet til den besøkende på den måten innholdet er ment å formidles.

Å velge farger for et nettsted krever kompetanse innen fargeteori. Det er viktig at man forstår hvilke stemninger de ulike fargene kommuniserer. Hvilke farger logoen består av vil si mye til den som besøker nettstedet.

Typografi er også et viktig element innen webdesign. Hvor lang linjeavstand skal det være i teksten? Hvor stor skal skriften være? Hvilke skrifttyper skal man benytte?

Dette, og mye mer, er en del av webdesign-faget. Du vil tjene mye på å ha et gjennomarbeidet design. Du når målgruppen bedre – og formidler kjerneproduktene bedre!

Vi hjelper deg med å kommunisere innholdet slik du ønsker å formidle det! Vi er oppdatert, fremtidsrettet og nyttegjør stadig ny teknologi for å skape din unike identitet.

Tilgjengelighet

Det er viktig at nettsidene er like tilgjengelige på mobiltelefoner og tablets som på datamaskiner. I GO Publish lager vi derfor kun responsive webdesign, slik at nettsiden vil se bra ut og være funksjonell uansett skjermstørrelse. 

Å måtte lage egne versjoner av nettsidene for mobile enheter, tablets og datamaskiner medfører mye mer arbeid og større kostnader. Med responsive webdesign er ikke dette tilfellet, da det er det samme webdesignet som gjelder for alle de forskjellige enhetene.

Prøv gjerne å krymp størrelsen på nettleservinduet, eller besøk nettsiden vår med en mobiltelefon eller tablet dersom du ønsker å se responsivt webdesign i praksis.