Forside

GO Publish

Tjenestene fra Go Publish leveres nå av Fargestifter Media, som bygger vakre og effektive nettsteder.

Ta kontakt

[contact-form-7 id=»41″ title=»Kontaktskjema»]

Design

På de fleste service og tjensteområder er det hard konkurranse i dag. Design handler om synlighet og kommunikasjon. Med et godt design vil man ikke bare skille seg ut og oppnå positiv oppmerksomhet, et godt design vil også klare å effektivt kommunisere budskap og verdier gjennom bruk av farger, typografi og illustrasjoner.

Med vår kompetanse innenfor webdesigngrafisk design og interaksjonsdesign kan vi bygge en sterk profil som vil bidra til å synliggjøre din virksomhet og formidle budskap, verdier og kompetanse.

Publisering

Dagens maskiner, nettbrett og telefoner er så kraftige og proppet med ny teknologi, at å lage et nettsted som henger med i tiden, krever kompetanse. Da utvikling av et nettsted er blitt meget omfattende, er det nødvendig med et system som skiller brukerne, som skal administrere innholdet på nettsiden, fra utviklerne og designerene.

Et publiseringssystem eller publiseringsverktøy er en løsning der man styrer og produserer innholdet til nettstedet, og er en enkel løsning som gjør at du kan fokusere på selve innholdet.

Vårt egenutviklede publiseringssystem har eksistert på markedet i over 5 år, og vi videreutvikler det stadig, for å få med de siste teknologiene og den nødvendige funksjonaliteten. Vårt hovedfokus har hele veien vært på fleksibilitet og brukervennlighet.

Kontakt oss i dag for en demonstrasjon av publiseringsverktøyet.

Optimalisering

Å bli sett av alle er lett. Å bli sett av dem du vil, er mer lønnsomt. GO Publish og våre partnere har spesialkompetanse som gjør at vi kan si med sikkerhet: Bruker du oss, vil du øke kundegrunnlaget!

Vårt publiseringsverktøy er tilpasset SEO (søkemotoroptimalisering), med vennlig URL-struktur, meta-informasjon og god semantikk. Dette er viktige elementer innenfor optimalisering mot søkemotorer, og vi har allerede gjort jobben. Vil du klatre videre oppover i søkeresultatene – så er optimalisering viktig for deg. 

Bruk oss, og vi øker din posisjon på søkemotorene, slik potensielle kunder dirigeres inn til dine nettsider. I tillegg vil vi jevnlig analysere data og resultater fra besøkende på nettsidene og finne den beste og mest kostnadseffektive strategien.

Om oss

Vi er et lite firma med store kunder! Våre dyktige medarbeidere har kompetanse innen alt fra design og trykk til webutvikling og programmering. Vår visjon er å skape verdier for våre kunder ved å skape strategiske fordeler og bedre kommunikasjon på nettet.

Virkelighet

Om GO Publish designer og tilrettelegger nettstedet for deg, vil din webside få et sikkert hjem på en av våre servere. Hos oss har du alltid backup av arbeidet som er gjort. Vi ordner med domener av de fleste typer til en rimelig pris. 

Velger du GO Publish som din leverandør, kan du få utført mange typer tjenester av en og samme tjenesteyter. Det gjør det mer oversiktlig, mindre tidkrevende og enklere for deg. Fordi GO Publish er en liten virksomhet, betyr hver kunde mye for oss. Der ligger din trygghet for at vi vil være der for deg, både i dag og i morgen, ja, så lenge du trenger en leverandør som er opptatt av å skape verdier. Virkeligheten kan gjøres enklere!

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Eller ønsker du å gi oss tilbakemelding? Uansett hva det gjelder, vil vi gjerne høre fra deg!