Sikkerhet

Sikkerhet

Sikkerhet på nettsider har blitt meget viktig, spesielt de siste årene. Mange «hackere» benytter seg av automatisert programvare som er på konstant leting etter sårbare nettsider som de kan skaffe seg tilgang til. Dersom man ikke er kritisk nok ved valg av verktøy som skal brukes på nettsiden, står man i stor fare for å bli utsatt for angrep som kan medføre at alle besøkende blir videresendt til andre nettsteder, eller at noen forsøker å spre ondsinnet programvare igjennom nettstedet. 

Det er viktig å huske at en virksomhets nettside er dens ansikt utad, og avhengig av omfanget kan det potensielt være ødeleggende for virksomhetens rykte, og man kan ende opp med å bli markert som et usikkert nettsted av nettlesere og søkemotorer.

Hovedsaklig er det gamle verktøy, og verktøy basert på åpen kildekode (for eksempel WordPress eller Joomla) som blir mest utsatt for slike angrep. Programvare basert på åpen kildekode er generelt sett sårbart, ettersom hvem som helst kan laste ned koden og kikke etter sårbarheter, mottar programvaren da ikke jevnlige sikkerhetsoppdateringer er man i stor fare.

Vi tar hånd om sikkerheten

I GO Publish tar vi sikkerhet på alvor, og med vårt publiseringsverktøy trenger du aldri å være bekymret for om nettstedet ditt er sårbart. Vi holder oss oppdatert på nye trusler hele tiden, og lager jevnlige oppdateringer som blir automatisk installert hos alle våre kunder. Dette betyr at du aldri trenger å bruke tid på andre ting enn selve innholdet på nettstedet. Alt det tekniske blir håndtert av oss.

Som en ekstra sikkerhet er også alle våre verktøy basert på lukket kildekode, som vil si at ingen med onde hensikter vil ha mulighet til å lete i koden.